Usporedba proizvoda

Proteko d.o.o.

Vrlo često se zanemaruju osnovna svojstva proizvoda – izgled, boja, miris, a kod hrane i okus. Proizvođači hrane i kozmetike zaboravljaju ove elemente te tako gube tržišnu utakmicu sa znatno osvještenijim tvrtkama u ovom području.

Hrana

Stručnjaci Proteka zajedno sa stručnjacima laboratorija Sample control razvili su učinkovit proces usporedbe proizvoda baziranog na ocjenjivanju izgleda, okusa i raznih drugih elemenata hrane. Na taj način našim klijentima dajemo potpunu usporedbu njegovog proizvoda sa sličnim proizvodima na tržištu. Znanstveni pristup vrednovanju karakteristika hrane daje dovoljno opsežnu informaciju našim klijetima kompleksnom statističkom obradom rezultata ispitivanja proizvoda, ali i upitnika, kako bi oni na temelju tih podataka unaprijedili svoje proizvode i njihovu poziciju na tržištu.
Dodatno, u mogućnosti smo provoditi za naše klijente ocjenjivanje mišljenja potrošača vezanih uz razne karakteristike proizvoda.

Kozmetika

U kozmetičkoj industriji prezentacija proizvoda od iznimne je važnosti. Tekstura, boja i miris neke su od karakteristika na temelju kojih kupac donosi odluku o kupnji proizvoda. Znanstveni pristup procjene spomenutih parametara može biti koristan proizvođaču/distributeru pri donošenju odluke o stavljanju proizvoda na tržište. Ispitivanje proizvoda te izrada upitnika o zadovoljstvu kupca proizvodom neke su od usluga koje smo u mogućnosti provesti, a u dogovoru s klijentom.

Poveznice: