Pomoć start-up tvrtkama

Proteko d.o.o.

Vi dođite s idejom, a mi ćemo ju realizirati za Vas!

Naše iskustvo sa start-up ili malim tvrtkama je veliko. Omogućavamo takvim korisnicima lakše snalaženje u postupku pripreme proizvodnje i stavljanja proizvoda na tržište. Ovakve tvrtke imaju poseban značaj u Proteku jer uspjeh projekta i pokretanje proizvodnje takvih klijenata ujedno je i uspjeh našeg tima. Velika fleksibilnost koju nudimo prilikom takvog oblika suradnje osim u financijskom dijelu odnosi se i na dio savjetovanja u području tržišta i propisa.

Mi znamo u čemu smo najbolji te da možemo start-up tvrtkama i poduzetnicima dati smjernice povezane sa svim aspektima razvoja proizvoda. Bilo da vam je potrebno osigurati odgovarajuće znanje i edukaciju u području izgleda proizvodnih prostora, razvoja proizvoda ili pitanja propisa, stručnjaci Proteka mogu Vam pružiti odgovore na sve navedeno.

Možda već imate poslovne savjetnike, mentore ili tehničke konzultante, mi smo, naravno, zainteresirani i zajedno s njima pomoći Vam u ukupnu pogledu projekta i pokretanju procesa proizvodnje te osigurati pristup razvojnom laboratoriju, kao i stručnjacima zaposlenima u Proteku.

Partnerske poduzeća u procesu pomoći START-UP tvrtkama:

SAMPLE CONTROL d.o.o.
Kamiks eko
BID kontrola