Međunarodno iskustvo

Proteko d.o.o.

Proteko, za područje djelatnosti koje pokriva, osim što je vodeća tvrtka u poslovnom savjetovanju u Hrvatskoj, djeluje i na međunarodnom planu, a znatno smo zastupljeni i na tržištu Bosne i Hercegovine te Srbije. Našim klijentima pomažemo u razvijanju rješenja u području poslovnih procesa i sustava, razvoju novih usluga i proizvoda te pokretanju projekata.

Ponosni smo na projekt koji smo radili u suradnji s organizacijama ISO (International Organization for Standardization) i UNIDO (United Nations Industrial Development Organization) 2006. godine koji je uključivao edukaciju zaposlenika Ureda za standarde i inspektora hrane Ministarstava poljoprivrede i Ministarstava zdravlja u zajednici istočnoafričkih zemalja (Kenija, Tanzanija i Uganda) u području sustava sigurnosti hrane. Projekt je bio organiziran od strane našeg suradnika Nigela Auera.

Ubrzo nakon toga, sličan projekt Proteko je radio i u Hrvatskoj za Ministarstvo zdravstva. Ovakve i slične projekte Proteko pruža industriji u svim zemljama regije (Bosna i Hercegovina, Slovenija, Srbija...).