Edukacije

Proteko d.o.o.

Opremite svoj tim važnim i dostatnim znanjem kako bi ispunjavao svoje zadatke profesionalno i učinkovito!

U svome se radu koristimo najnaprednijim, stimulativnim metodama podučavanja koje uključuju primjere iz stvarnog života, konkretne zadatke i igranje uloga. Održavanjem i osmišljavanjem edukacija specifičnih za Vaš sektor industrije i primjenom materijala Vaše tvrtke, postojeće programe prilagođavamo Vama. Ujedno, zajedno s Vama razvijamo program edukacije i popratne materijale specifične za Vašu tvrtku.

S gledišta naših klijenata, vrijednost nije samo u dobivanju najbolje edukacije koju mogu dobiti, već i u dobivanju partnera u procesu stalne edukacije koji može pružiti sveukupan paket podrške prilagođen njihovim jedinstvenim potrebama. To znači da zajedno s Vama razvijamo rješenja koja će zadovoljiti Vaše potrebe za edukacijom te koja će Vam na tržištu donijeti pravu komercijalnu prednost u odnosu na konkurenciju.

Naši stručnjaci pokrivaju široko područje edukacije za razne industrijske sektore u domeni zakonskih zahtjeva i zahtjeva raznih normi i standarda, za područje dobre proizvodne prakse, sustava upravljanja, razvoja procesa i proizvoda te sličnim temama.

Naše edukacije provodimo u utvrđenim terminima kao javne edukacije ili  edukacije provodimo samo za određenog klijenta u njegovom prostoru (edukacije zatvorenog tipa).

JAVNE EDUKACIJE

IN-HOUSE EDUKACIJE

 

Poveznice: